Huni Nedir - Huni Ne Demek Tdk Ya Gore Huni Sozluk Anlami Nedir Tdk Anlami Haberleri : Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni.

Huni Nedir - Huni Ne Demek Tdk Ya Gore Huni Sozluk Anlami Nedir Tdk Anlami Haberleri : Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni.. Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Huni dairesel bir şeyin giderek aşağı doğru incelip üçgen hal almasıdır oradan da bir kaba kolaylıkla taşırmadan bir şeyler koyabiliriz.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Huni için 2 adet anlam bulundu.

Huni Horn Anten Nedir Pptx Huni Horn Anten Nedir Huni Anten U0130ngilizce U2019deki Ad U0131yla Horn Anten Boynuz Ve Korna U015fekline Benzeyen Metal Bir Antendir Course Hero
Huni Horn Anten Nedir Pptx Huni Horn Anten Nedir Huni Anten U0130ngilizce U2019deki Ad U0131yla Horn Anten Boynuz Ve Korna U015fekline Benzeyen Metal Bir Antendir Course Hero from www.coursehero.com
Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz. Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Ama bunların hepsi bir yana, sonbaharda başınızdaki huninin deliğine teğet geçen. Huni için 2 adet anlam bulundu. Genel türkçe terimi olarak huni:

Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan.

Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Kelimeler > h ile başlayan kelimeler > huni nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni. Dar ağızlı bir şişeye hunisiz mâyi aktarılır gibi ağır ağır yaraya boşaltıldı (refik h. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.ağızlık.huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni için 2 adet anlam bulundu. Huni nedir, huni ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan bir yanı geniş, bir yanı dar araç huni n. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve.

Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni için 2 adet anlam bulundu. Huni nedir, huni ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan bir yanı geniş, bir yanı dar araç huni n. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet.

Inmaker Silikon Katlanabilir Huni 2 Li Paket Silikon Yesil Mavi Kucuk 2 Li Paket Amazon Com Tr
Inmaker Silikon Katlanabilir Huni 2 Li Paket Silikon Yesil Mavi Kucuk 2 Li Paket Amazon Com Tr from images-na.ssl-images-amazon.com
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. , tdk türk dil kurumu gayrı resmi. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Genel türkçe terimi olarak huni: Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Ama bunların hepsi bir yana, sonbaharda başınızdaki huninin deliğine teğet geçen.

Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet.

Huni dairesel bir şeyin giderek aşağı doğru incelip üçgen hal almasıdır oradan da bir kaba kolaylıkla taşırmadan bir şeyler koyabiliriz. Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan; Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Daha fazla bilgi icin sayfamizi. Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor? Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.ağızlık.huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe.

Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Dar ağızlı bir şişeye hunisiz mâyi aktarılır gibi ağır ağır yaraya boşaltıldı (refik h. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Kimeks Laboratuvar Malzemeleri Tibbi Egitim Urunleri Ve Kampanyali Urunler
Kimeks Laboratuvar Malzemeleri Tibbi Egitim Urunleri Ve Kampanyali Urunler from www.kimeksonline.com
Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Daha fazla bilgi icin sayfamizi. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Huni sizce ne demek, huni size neyi çağrıştırıyor? Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Genel türkçe terimi olarak huni nedir, huni nedir ne anlama gelmektedir?

Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami.

Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Ama bunların hepsi bir yana, sonbaharda başınızdaki huninin deliğine teğet geçen. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Genel türkçe, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni için 2 adet anlam bulundu. 'huni' 1 kelime ve 4 harften oluşmaktadır. Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni kafa model vitrin mankenleri). Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami.

Daha fazla bilgi icin sayfamizi huni. Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook